Totaalboom Brabant

Totaalboom Brabant

Totaalboom Brabant is een enthousiast boomverzorgingsbedrijf, zo snoeien en rooien wij vele bomen met klimtechnieken en met hoogwerkers. Ook hebben wij eigen versnipperaars en stobbenfrezen. Daarnaast geven wij boomtechnisch advies en voeren nader onderzoek uit bij bomen.

Totaalboom Brabant is uw partner voor alle boomtechnische werkzaamheden en vraagstukken. Zo kunt u bij ons terecht voor boomonderzoek, boomonderhoud, het rooien van bomen, processierupsbestrijding, bosbeheer en voor de aankoop, aanplant en depot van bomen. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit gemeentes, collega-bedrijven, campings, en een groot aantal particulieren.

Ons team
Ons team bestaat uit ervaren boomverzorgers en boomtechnisch specialisten. Daarnaast huren wij geregeld collega's in om ons te assisteren.

Hoveniersbedrijf: Sinds 2013 heeft Totaalboom Brabant een hoveniersbedrijf overgenomen. Wij hebben veel vast onderhoud bij particuliere klanten. Ook verzorgen wij het ontwerp en de aanleg van tuinen.

Onze machines
Wij beschikken over de benodigde machines en gereedschappen om het werk professioneel en efficiƫnt uit te voeren. Zo hebben we onder meer 2 snipperaars met opvangbussen voor het verwerken van het takhout, zodat na het snoeien of rooien van een boom het takhout direct kan worden versnipperd en afgevoerd. Ook kunnen de snippers weer in uw tuin worden hergebruikt, een ideale groenbemester en erg practisch op (bos) paadjes. Ook hebben we stronkenfrezen voor het verpulveren van de boomstobben.

Vrijblijvende offerte
Uiteraard komen wij vooraf de werkzaamheden vrijblijvend bekijken, dit gebeurt in de meeste gevallen binnen enkele dagen. Aan de hand hiervan brengen wij een vrijblijvende offerte uit en/of geven onze uurtarieven door.
U kunt dan kiezen om het werk op aanneembasis of op uurbasis uit te laten uitvoeren.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Totaalboom Brabant
Berkelseweg 41
5071VN Udenhout

+31 (0)13 5339568

Deel deze pagina

Totaalboom+Brabant img