Stoter Zand en Grind Stoter Transport

Geopend tot 17.00

hoveniers - Stoter Zand en Grind Stoter Transport - kaartoverzicht

Stoter Zand en Grind Stoter Transport

Hoeveel korrels en steentjes het precies zijn, weten we inmiddels niet meer. Maar dat Stoter Zand en Grind al ruim driekwart eeuw zand en grind levert, dat weten we wel.

De grootaannemer komt voor 300.000 kuub, de hovenier neemt een vrachtwagen vol af of komt met een aanhangwagen, de particulier komt voor een kruiwagen vol. Bij Stoter Zand en Grind zijn grote en kleine klanten altijd welkom, al sinds 1934.

Voor hoveniers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, aannemers en stratenmakerbedrijven is Stoter Zand en Grind al jarenlang een vertrouwd adres. Het is hun vaste stek voor zand, (sier)grind, grond, menggranulaat, schelpen en split. Waarom? Omdat ons assortiment uitgebreid is, onze voorraad ruim, onze service klantvriendelijk en onze levertijd uitzonderlijk kort. Dankzij ons uitgebreide vrachtwagenpark kunnen we ook grote hoeveelheden binnen korte tijd bezorgen. Wilt u uw bestelling liever zelf afhalen? Dat kan natuurlijk ook!

En weet u, of u nu komt voor een emmertje zand of voor een bult grind ter grootte van de Himalaya, we zijn met alle klanten blij! Elke korrel telt.. Met die mentaliteit is Stoter Zand en Grind ooit begonnen. Met die mentaliteit helpen we u nog steeds.

Big bag: voor ’t gemak
Vooral voor hoveniers, grondwerkersen bouwbedrijven is de big bag een ideale verpakking van zand, grind,
grond, menggranulaat, schelpen en split. De big bag is gemakkelijk te vervoeren en neem relatief weinig ruimte in. Stoter Zand en Grind levert de big bags met hoeveelheden van 1 of een halve kuub.
Services

  • Showroom aanwezig

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag7.00 - 17.00
dinsdag7.00 - 17.00
woensdag7.00 - 17.00
donderdag7.00 - 17.00
vrijdag7.00 - 17.00
zaterdag8.00 - 12.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stoter Zand en Grind Stoter Transport
Kleiland 19
8271RV IJsselmuiden

+31 (0)38 3312973

Links

Website

Deel deze pagina

Stoter+Zand+en+Grind+Stoter+Transport img