STS Tuinverzorging

STS Tuinverzorging

Een tuin aanleggen is geen alledaagse bezigheid en ook niet zo maar even gedaan. Voordat het verlengstuk van uw huiskamer aangelegd kan worden moet men eerst een tuin ontwerpen.

Uw tuinontwerp in goede handen

Om de juiste tuin ontwerpen te kunnen maken leunt Tuinverzorging STS op haar vele jaren aan ervaring. Bij het ontwerpen van uw tuin moet er namelijk een synergie zijn tussen de juiste sfeer en praktische indeling. Daarnaast moet de toekomstige tuin onderhoud gemakkelijk en efficiënt zijn. Kiest u voor sierbestrating of wilt u graag heel veel groen?

Tuin onderhoud is een onderdeel waar men niet gauw aan denkt, maar zeker wel van belang is voor een ultieme tuin belevenis! Er is namelijk niets zo erg als onrustig in uw eigen tuin zitten.

Uw tuin als verlengstuk van uw huiskamer

Kortom: Een tuin is -zeker tijdens de warmere dagen- een verlengstuk van uw huiskamer. Tuinverzorging STS maakt van uw tuin een plek waar u zich meteen thuis in voelt. Onze tuin ontwerpen zijn natuurlijk geheel naar uw smaak gemaakt: wij verwezenlijken uw droom en wij creëren de sfeer die u graag in uw tuin wilt voelen. Iedere tuin wordt door Van der Smit & Ter Stege op maat gemaakt en zal altijd naar uw zin zijn. Vanwaar onze overtuiging? Wij luisteren bijzonder goed naar de klant, en dat is het belangrijkste om tot een ontwerp te komen wat helemaal bij u past.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

STS Tuinverzorging
Siemensstraat 10
7903AZ Hoogeveen

+31 (0)528 234175

Links

Website
-

Deel deze pagina

STS+Tuinverzorging img