Peterse Tuintechniek

Peterse Tuintechniek

In het bedrijf is een brede kennis aanwezig door opleiding, jarenlange buitenlandse werkervaringen en door samenwerkingsverbanden met collega’s in allerlei takken van de groenbranche en diverse ontwerpers.

Peterse Tuintechniek is er voor particulieren met werkzaamheden in bomen en tuinen, we werken voor bedrijven en overheid.

Veelal worden we ingehuurd door andere hoveniers- en boomverzorgingsbedrijven , aannemers en gemeente voor onze vakkennis , inzet en uitgebreide machinepark.

Ook is er verhuur van machine’s voor particulieren en bedrijven met of in sommige gevallen zonder bestuurder/bediener.

In de particuliere sector proberen we ons te onderscheiden door een goede prijs/kwaliteitverhouding en is duurzaamheid bij ons een belangrijk criterium. Producten kopen wij in bij diverse toeleveringsbedrijven waarbij u ook gerust een kijkje kunt nemen, hierdoor kunnen wij alle producten leveren voor uw totale buiteninrichting.

Graag nodigen wij u uit om deze site verder te bekijken , wilt u een afspraak maken, meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail ons dan gerust.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Peterse Tuintechniek
Burgwal 46/III
2011BE Haarlem

+31 (0)23 5459454

Deel deze pagina

Peterse+Tuintechniek img