Elbers Hoveniersbedrijf

Elbers Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Paul Elbers is een ervaren, dynamisch en creatief bedrijf. Wij zijn actief op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud van zowel kleine als grote tuinen voor particulier en bedrijfsleven. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Iedere opdracht is weer een uitdaging om samen met u als klant tot een goed eindproduct te komen.

Wij kunnen voor u het gehele plaatje van tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud (groenvoorziening) verrichten, met inbegrip van werkzaamheden zoals het grondwerk, bestrating, beregening/verlichting en boomverzorging.

- Grondwerk
Het geheel van aanlegklaar maken van de tuin, zoals het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand, kan door ons worden verzorgd. Ook de afvoer van het restafval valt hieronder.

- Bestrating
Als het zandbed gereed is, kan de bestrating beginnen. Alle soorten en type bestrating kunnen wij voor u leggen, van betonklinkers tot natuursteen tegels. Wij geven deskundig advies over welk verhardingsmateriaal het meest geschikt is voor u, rekening houdend met de gebruiksintensiteit, afwatering en afstemming op de omgeving en uw wensen in vorm, grootte en kleur. Verschillende legverbanden zijn mogelijk. Om een mooi resultaat van de verharding te kunnen behouden is onderhoud belangrijk. De werkzaamheden voor het onkruidvrij houden van uw verharding kunnen wij ook voor u uitvoeren.

- Beregening en verlichting
Wilt u het sproeien van uw tuin vergemakkelijken of uw tuin sfeervol verlichten? Dat kan! Voor de aanleg van een sproei-installatie in uw tuin of de aanleg van grondkabels voor verlichting kunt u bij ons terecht.

- Boomverzorging
Om de bomen in uw tuin in goede conditie te kunnen houden, is het onderhouden hiervan onmisbaar. Alle vormen van boomverzorging kunnen wij voor u verrichten, zoals het aanplanten en verplanten tot het snoeien en rooien.

Het plaatsen van materialen, zoals aanbrengen van afscheidingen, hekwerken, vijver en waterelementen, vlonders, beschoeiingen, pergola’s en tuinhuisjes en het plaatsen van natuurlijke materialen, zoals de aanleg van een gazon, het plaatsen van hagen, bomen, heesters en vaste planten kan door ons worden verzorgd. Hierdoor is het mogelijk om uw droomtuin in zijn geheel door ons te verwezenlijken.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Elbers Hoveniersbedrijf

 • Alleen op afspraak
 • U kunt ons ook inschakelen voor deel-opdrachten
 • Het zelf meewerken valt binnen de mogelijkheden
 • Aanleg
 • Onderhoud
 • Ontwerp
 • Grondwerk
 • Boomverzorging
 • Bestrating
 • Beregening en verlichting
 • Groenvoorziening

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Elbers Hoveniersbedrijf
Kovel 34
5431ST Cuijk

+31 (0)485 315116

Deel deze pagina

Elbers+Hoveniersbedrijf img