Atro Florens

Atro Florens

Een goede hovenier kan alles…

Hij metselt, timmert, bestraat en heeft verstand van grondwerk, elektra, materialen en planten. Daarnaast is creativiteit en vakmanschap vereist bij het maken van constructies, bij de inpassing van wensen en
omgang met omstandigheden als vocht, zon en bodemgesteldheid.
Kortom, een goede hovenier is een alleskunner in de tuin. Behalve zijn praktische vakmanschap mag je verwachten dat hij werkt aan de hand van overzichtelijke offertes en werkomschrijvingen.

Wilt geen omkijken naar de aanleg of het onderhoud van uw tuin, maak dan eens een afspraak om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Ieder ontwerp is speciaal vervaardigd op basis van gestelde randvoorwaarden en in harmonie met de architectuur van de woning.

Het ontwerp voor de plaatsing van alle beplanting, oftewel het beplantingsplan bestaat doorgaans uit een plattegrond met bijbehorende plantlijsten. Het beplantingsplan vormt een technische detaillering van het ontwerpplan. Ieder beplantingsplan is speciaal vervaardigd op basis van gestelde randvoorwaarden en in harmonie met de architectuur van de woning. Visie die ten grondslag ligt aan de creatieve invulling van het plan is ondermeer gebaseerd op de overtuiging dat een tuin gedurende het hele jaar een accent dient te krijgen bijvoorbeeld in bloeikleur, herfstkleur, boomvorm etc. Het liefst wordt de bloeikleur afgestemd op het interieur van de woning en/of de gevelkleuren.

Indien wenselijk kunnen we in overleg de volgende detailleringen gemaakt worden:
een werktekening (maatvoering, materiaalkeuze),
een beregeningsplan, een verlichtingsplan,
een drainageplan, principeschetsen, etc.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Atro Florens

  • Gratis advies
  • Gratis offerte
  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Ontwerp
  • Renovatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Atro Florens
Huizerweg 58/C
1402AE Bussum

+31 (0)35 6938069

Deel deze pagina

Atro+Florens img