Van den Hoorn GraszodenkwekerijGesloten (do 07.30 - 18.00)

Toon openingstijden

hoveniers - Van den Hoorn Graszodenkwekerij - kaartoverzicht

Van den Hoorn Graszodenkwekerij

Van den Hoorn bv, een specialist op het gebied van bestrating en graszoden. Kwaliteits bestratingsmaterialen, zoals gebakken stenen, getrommeld- en ongetrommelde sierbestrating, natuursteen, keramische tegels, muurelementen, grind, split, zand, opsluitbanden en palissaden. Tevens hebben wij een eigen kwekerij voor graszoden. Wij leveren zowel aan particulieren, hoveniers, stratenmakers alsook tuincentra.

Uw tuin en oprit bepalen voor een belangrijk deel het aanzien van uw huis en het genot daarvan. Voor wat betreft de inrichting van de woonomgeving heeft een ieder zo zijn of haar speciale wensen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan bestratingsmaterialen met de noodzakelijke accessoires.

Graszoden leveren wij het hele jaar door uit eigen kwekerij, met uitzondering van de vorstperiodes. Met eigen vrachtwagens kunnen wij u bestelling veelal op korte termijn bij uw thuis afleveren. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. U kunt zich vanzelfsprekend op onze website oriƫnteren. Wij nodigen u vooral uit om ons bedrijf te bezoeken voor uitgebreid advies en om onze produkten te bekijken op ons showterras.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 7.30
maandag7.30 - 18.00
dinsdag7.30 - 18.00
woensdag7.30 - 18.00
donderdag7.30 - 18.00
vrijdag7.30 - 18.00
zaterdag7.30 - 15.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van den Hoorn Graszodenkwekerij
Oostlaan 3/5
3771XK Barneveld

+31 (0)342 412254

Deel deze pagina

Van+den+Hoorn+Graszodenkwekerij img