Nagtegaal Hoveniersbedrijf

Gesloten (do 07.30 - 17.00)

Toon openingstijden

hoveniers - Nagtegaal Hoveniersbedrijf - kaartoverzicht

Nagtegaal Hoveniersbedrijf

Tuinen, wegen en bermen, landbouwgrond, groenstroken of natuurgebied: als het gaat om aanleg, beheer of onderhoud, vindt u bij Nagtegaal Ameland de vakmensen die, samen met u, Ameland nog mooier willen en kunnen maken.

De uitvalsbasis voor het team van Nagtegaal is een royaal bedrijfscomplex, centraal op het eiland in de Ballumerbocht. Hier bevinden zich loodsen en het kantoor, op een ruim terrein, dat ruimte biedt voor de opslag van materieel en materiaal, schelpen, zand, grond en voor groenrecycling en compostering. Overal op Ameland komt u de vakmensen van Nagtegaal tegen. Als het moet 24 uur per dag en 7 dagen per week, want voor taken als oogsten, gladheids- of calamiteitenbestrijding is Nagtegaal altijd inzetbaar.


Nagtegaal werkt met ca. 20 medewerkers die, door opleiding en training, geschoold en gecertificeerd zijn voor alle activiteiten die het bedrijf uitvoert.

Tuin, park, groenstrook of perk opnieuw aanleggen? Renoveren? Tijd voor een vakkundige snoeibeurt? Periodiek onderhoud? Wat er ook moet gebeuren: als u de vakbekwame hoveniers van Nagtegaal erbij betrekt, legt u de beste basis voor een goed eindresultaat.
Overal op Ameland komt u de vakmensen van Nagtegaal tegen. Nagtegaal kent het eiland, de duinen, het water en de grond en kan u adviseren over de juiste aanpak voor uw tuin of perceel.

Expertises

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 7.30
maandag7.30 - 17.00
dinsdag7.30 - 17.00
woensdag7.30 - 17.00
donderdag7.30 - 17.00
vrijdag7.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nagtegaal Hoveniersbedrijf
Smitteweg 15
9162EC Ballum

+31 (0)519 554165

Deel deze pagina

Nagtegaal+Hoveniersbedrijf img