Bosch Hoveniersbedrijf SanderGesloten (do 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

hoveniers - Bosch Hoveniersbedrijf Sander - kaartoverzicht

Bosch Hoveniersbedrijf Sander

De eigen tuin vormt de trots van menig woningbezitter, maar vormt tegelijkertijd een bron van zorg. Dat begint al bij het eerste ontwerp, want de tuin moet niet alleen aansluiten bij de persoonlijke smaak en wensen van de tuinbezitter, maar dient bij voorkeur ook nog te passen in de (woon)omgeving. Daarna is het zaak dat de droomtuin van het papier naar de realiteit wordt vertaald. Dat is niet altijd even eenvoudig. En als de tuin dan klaar is, dan wil men daar natuurlijk optimaal van kunnen blijven genieten. Een stukje onderhoud hoort daarbij.

Helaas heeft niet iedereen evenveel tijd of even groene vingers. Dit hoeft echter niet te betekenen dat een fraaie en goed verzorgde tuin buiten bereik hoeft te blijven. Hoveniersbedrijf Sander Bosch uit De Punt beschikt over de kennis en ervaring om aan al uw tuinwensen invulling te geven of het nu gaat om ontwerp, aanleg of onderhoud van al uw groen en bestrating. De medewerkers noemen zich niet voor niets fijnhoveniers: ze zijn gespecialiseerd in vakkundig hovenierswerk en staan borg voor jarenlang tuinplezier.

Een tuin op maat is voor elk budget mogelijk. Door de keuze van het materiaal of door zelf werkzaamheden uit te voeren kan bespaard worden op de totale tuinkosten. Hoveniersbedrijf Sander Bosch zal u daar graag over informeren en waar nodig met advies ter zijde staan. Aan u de keuze hoe u uw droomtuin wilt realiseren. Er is echter altijd een oplossing die bij u past. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Hoveniersbedrijf Sander Bosch.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bosch Hoveniersbedrijf Sander

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 18.00
zondag12.00 - 18.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bosch Hoveniersbedrijf Sander
Ketellapperstraat 57
9403VS Assen

+31 (0)592 542069

Deel deze pagina

Bosch+Hoveniersbedrijf+Sander img