Hoveniersbedrijf Tuinservice Hilarides

Hoveniersbedrijf Tuinservice Hilarides

Een mooie en geslaagde tuin vind zijn oorsprong tussen de opdrachtgever en ontwerper. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met u , indien u dit wenst, vooraf een ontwerp op te stellen.
Overweegt u om een tuinontwerp te laten maken, dan komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs. Samen met u bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn van een ontwerp voor uw tuin, met of zonder een beplantingsplan.
Inventarisatie van uw wensen: Wanneer het tuinontwerp klaar is, komen wij bij u langs om deze samen met u door te spreken. Bent u helemaal tevreden over het ontwerp, dan kunnen we een beplantingsplan maken en vervolgens een offerte.
Met onze eigen invalshoek ontwerpen we tuinen die aangepast zijn aan de stijl van de woning. Het resultaat is een mooie tuin waarin al uw wensen verwerkt zijn.
Het ontwerp wordt in de eerste plaats functioneel, maar met veel oog voor details. We geven veel aandacht aan het gebruik van de juiste materialen en zorgen voor een goede harmonie tussen ontwerp en beplanting, dit alles uiteraard in nauw overleg met u zodat we samen tot de ideale tuin komen.
Elk ontwerp is uniek!
Onze opdrachten zijn zeer verschillend. Zowel kleine stadstuintjes, middelgrote als grote tuinen in veelal moderne stijl. Onze tuinen ademen eenvoud, brengen ruimte, nodigen uit, sluiten aan en geven rust.
De tuin als verlengstuk van uw woning.


Wanneer u een goed tuinontwerp in handen hebt, moet dit natuurlijk gerealiseerd worden. Voor het aanleggen van uw tuin hebben wij vakkundige hoveniers in dienst die hun vak verstaan.
Op het gebied van tuinaanleg is er veel mogelijk. Wij kunnen de tuin voor u volledig aanleggen maar ook in fases als dit beter uitkomt.
Van bij de aanvang van de grond –en/of afbraakwerken wordt alles door ons gecoördineerd en opgevolgd. Om die reden kunnen we dan ook de uitvoeringstermijn sterk beperken.
De aanleg van uw tuin wordt op uw wensen afgestemd. Wij adviseren u om duurzame, hoogwaardige materialen te gebruiken in de tuin om de levensduur van uw tuin te verhogen.
Naast het inplanten, kunnen alle voorkomende aanlegwerkzaamheden door ons worden uitgevoerd zoals grondwerk, aanleg (sier) bestrating, aanleg van vijvers en b.v. het plaatsen van pergola’s.
Sinds enkele jaren is ook de aanleg van bijgebouwen een steeds belangrijker deel van ons werkvolume gaan bepalen. U moet dan denken aan b.v. een tuinhuis, een (terras) overkapping of buitenkeuken.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Hoveniersbedrijf Tuinservice Hilarides

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Geachte heer Hilarides. Onlangs hebben wij _ 40 plus club - heerlijk bij U gegeten. Gaarne zou ik met een gezelschap van 6 mannen en 6 dames komen eten in de tweede helft van januari 2020. Heeft U nog plaats op een vrijdag of zaterdag. Een dame eet geen wild , is dat een probleem ? Ik kan een rundercarpacio en een varkenshaasje of iets dergelijks meenemen.

In afwachting op Uw antwoord , wens ik U en de Uwen schitterende feestdagen en een gelukkig, gezond en tevreden 2020 toe, Groet Karel van der Wal.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hoveniersbedrijf Tuinservice Hilarides
Sytzamaweg 74
8822VD Arum

+31 (0)517 415915

Deel deze pagina

Hoveniersbedrijf+Tuinservice+Hilarides img