Daan Koning HoveniersbedrijfGesloten (ma 07.30 - 17.30)

Toon openingstijden

hoveniers - Daan Koning Hoveniersbedrijf - kaartoverzicht

Daan Koning Hoveniersbedrijf

Uw tuin aanleggen, onderhouden of gewoon zelf doen? U kunt altijd terecht bij Daan Koning Groenvoorziening en Sierbestrating. Uw adres in Apeldoorn voor uw Sierbestrating en tuinwerkzaamheden. Door de unieke combinatie van een hovenier en sierbestratingshandel is alle kennis en kunde in huis om uw tuin volledig naar uw wens te maken.

U kunt voor al uw sierbestrating uitstekend terecht bij Daan Koning. Of u het nu zelf legt of door ons laat leggen, wij staan altijd voor u klaar.
Kom eens langs bij onze showroom en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die u heeft. Er staat altijd wat voor u bij.

Om uw tuin helemaal af te maken, maken wij gebruik van uitsluitend zeer hoogwaardig FSC hout. Of het nu gaat om een schutting, vlonders op uw terras of een mooie pergola. Wij kunnen het allemaal leveren.

Uw tuin is pas echt af met een mooi hekwerk,Bij ons kunt u terecht voor het mooiste tuinhek met bijvoorbeeld een volautomatische poort. Deze worden door ons vakkundig geplaatst en afgemonteerd.

Uw tuin begint met een mooi ontwerp. Hierin is alles mogelijk! Of het nu gaat om het aanpassen van uw bestaande tuin of het volledig opnieuw ontwerpen: voor ons geen enkel probleem.
Graag komen we bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis hiervan maken wij een grove schets, geheel vrijblijvend!

Gaat u hiermee akkoord, zullen we deze verder doorontwikkelen, in continu overleg met u. Het is en blijft immers uw droomtuin!

Het compleet aanleggen van uw tuin, of her-aanleggen van delen van uw tuin is één van onze specialisaties. Of het nu gaat om een tuin bij uw nieuw gebouwde huis of een reeds bestaande tuin, wij draaien onze hand er niet voor om.
Op basis van een ontwerp dat wij samen met u maken stellen wij een offerte op. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen we samen met u de werkzaamheden.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Daan Koning Hoveniersbedrijf

  • Gratis offerte
  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Ontwerp
  • Renovatie

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 7.30
maandag7.30 - 17.30
dinsdag7.30 - 17.30
woensdag7.30 - 17.30
donderdag7.30 - 17.30
vrijdag7.30 - 17.30
zaterdag9.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Daan Koning Hoveniersbedrijf
Veenweg 17
7336AD Apeldoorn

+31 (0)55 5336013

Deel deze pagina

Daan+Koning+Hoveniersbedrijf img