Hiemstra Tuinen

Hiemstra Tuinen

Hiemstra Sierbestrating, Tuinaanleg- en Onderhoud is sinds 2004 actief in Akkrum en omstreken. Wij houden ons voornamelijk bezig met het aanleggen van nieuwe – en het restylen van bestaande tuinen, het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van bestratingen, het aanleggen van vlonders; kortom alles wat u in en om de tuin tegen kunt komen.

Wij werken met enthousiaste mensen, die van uw tuin vanaf het ontwerp tot aan de realisatie, door vakwerk en creativiteit voor u een tuin creëren waar kwaliteit, exclusiviteit en oog voor detail de trefwoorden zijn.

Aanleg

De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin ingrijpend aanpassen dan is een goed plan onontbeerlijk. Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw tuinontwerp te maken. Hierbij willen wij u graag begeleiden.

Tijdens de ontwerpfase kunt u aangeven naar welke stijl uw voorkeur uitgaat of welke elementen u belangrijk vind in uw tuin. Hiemstra Sierbestrating, Tuinaanleg- en Onderhoud vindt het belangrijk dat haar klanten betrokken zijn bij de aanleg en het onderhoud van hun tuin. De tuin is immers een verlengstuk van uw huis, uw leven. Daarom is het belangrijk de tuin naar uw wens te maken zodat u er lang van kunt genieten.

Sierbestrating

De tuin wordt tegenwoordig gezien als verlengstuk van de woning. Dit uit zich met name in de keuze van de sierbestrating. Dikwijls proberen wij deze qua kleurstelling en/of legpatroon aan te sluiten bij de inrichting binnenshuis. Zo worden exclusieve materialen zoals natuursteen ook steeds vaker toegepast in de tuin. Groot, groter grootst, lijkt tegenwoordig de trend te zijn. Een logische ontwikkeling, daar grotere afmeting doorgaans rustig en daarmee ruimtelijk overkomen.
Wij kunnen en willen u graag van dienst zijn in het adviseren van een gepaste bestrating

Onderhoud

Tuinonderhoud is meer dan alleen onkruid wieden en heggen knippen. De kunst van tuinonderhoud is het ontwerp wat een architect of een tuinontwerper heeft bedacht, te realiseren en te behouden.
Het is vanzelfsprekend dat we graag op afspraak langs komen om het eventueel achterstallige onderhoud weg te werken. In sommige gevallen is het beter een onderhoudscontract af te sluiten, zodat de gehele tuin overzichtelijk blijft. Wij kunnen dan een doelmatige onderhoudsplanning maken.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hovenier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hiemstra Tuinen
Feansterdyk 47
8491BV Akkrum

+31 (0)6 10962576

Deel deze pagina

Hiemstra+Tuinen img